LATEX STOFFEN
 
The sky is the limit en de keuze is reuze!

Voorbeelden van latex kleuren

Latex per meter, van de rol van de fabriek

Latex is te verkrijgen in heel veel verschillende kleuren en diktes. Van gewoon standaard rood en zwart, tot transparant latex en metallic, pearlsheen latex. 

Exclusief handgemaakt latex

En wij maken als een van de weinige producenten in de wereld zelf ook latex sheets! Van eenvoudig krijtstreepje tot ingewikkelde maar prachtige bloempatronen! En het leuke is, die gaan per lap van 100x100 cm of 100x200 cm. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want het is maar ietsje duurder dan het gewone standaard latex van de fabriek.

En als je wilt opvallen, shinen, in the picture staan, of gewoon voor jezelf om je helemaal te wow voelen... dan is ons bespoke, handmade, exclucive, vip latex zeker een aanrader! ☺

Wat dacht je van glitter latex? Galaxy latex? Latex met teksten? Bloemen latex, of een krijtstreepje? Camouflage/camou latex? Toch liever een ruitje? Transparant latex met bloemetjes? Pff... sky is the limit.

Bij ons is het latex extra bijzonder want het is er niet op geprint. Wij maken de hele lap 100% zelf vanuit vloeibaar latex. De dessins zitten dan dus ook IN het latex en gaan er nooit af, ook niet met thinner! Unique latex dus!


Hieronder slechts 9 voorbeelden van metallic latex, transparant latex en gewoon latex.

Wil je het complete aanbod bekijken? KLIK DAN HIER


En hieronder een greep uit het handgemaakte latex gemaakt door ons:

Wil je het complete aanbod bekijken? KLIK DAN HIER